Navigation
Navigation
Vore kirker...
Nr. Næraa
Bederslev
Uggerslev
Nr. Højrup
Kirkekor
Kirkekor
Menighedsråd
Nr. Næraa menighedsråd
Bederslev menighedsråd
Uggerslev menighedsråd
Nr. Højrup menighedsråd
Kirkepersonale
Nr. Næraa kirkepersonale
Bederslev kirkepersonale
Uggerslev kirkepersonale
Nr. Højrup kirkepersonale
Hvad gør man ved...
fødsel..
dåb og/eller navngivning..
konfirmation..
vielse eller velsignelse..
navneændring..
dødsfald..
Det sker

 

Johannes Nissen har fri d. 9-10/3 hvor der henvises til sognepræst Hans Otto Paludan, Krogsbølle præstegård tlf. 6487 1101.

 

 

Onsdag 13/3 kl. 18.00 er der gudstjeneste i Nr. Højrup kirke ved spejderne fra Nr. Højrup KFUM-trop. Alle er velkomne. Spejderne står for det hele under præstens vejledning.

 

 

Onsdag d. 10/4 kl. 19.00 er der salmesangsaften i Nr Højrup kirke med motetkoret. Denne aften vil vi synge salmer efter jeres eget valg. Så mød op og foreslå de salmer I vil synge.

 

 

I år er det 200 år siden dronning Victoria blev født så vi vil høre et foredrag om victoriatiden, især med henblik på de kirkelige spørgsmål, og så vil vi se en film om hendes tidlige år. Begge del i Kirkeskolen I Nr. Nærå. Onsdag d. 24/4 kl. 19.30 er der foredrag om Victoriatidens England, især kirke og tro, men også alt det andet v/Johannes Nissen. Tirsdag d. 7/5 kl. 19.30 ser vi filmen om den unge Victoria og hvordan hun blev til Dronning Victoria.

 

 

Onsdag d. 15/5 kl. 19.30 er der aftentur til Uggerslev kirke og (især) kirkegård. Kirkegården er i øjeblikket under omlægning. Dette er naturligvis en langsigtet proces da man skal tage hensyn til de eksisterende gravsteder. Vi vil se på hvad der allerede er sket og høre om planerne for fremtiden. Derefter drikker vi vores medbragte kaffe i kirken. Tilmelding ikke nødvendig.